9 juli 2011

Tjejer gör det motsatta av det dem känner....

På grund att dem gör så ledder det att saker smäller rakt upp i ansiktet på dem och det är fakta. Tjejer är dumma, att lämna en kille för att skydda sig, lilla gumman han kommer inte vara kvar och hålla kvar dig och binda fast dig. Dont you let me go, let me go tonight...är önsketänkande men fungerar knappt i praktiken.

Att förlora en persons kärlek är inget man kan rå för och det har inget med dig att göra. Om personen älskat dig en gång förr kommer denne alltid älska dig så som du alltid kommer älska denne. Att ene halva tappat känslorna för dig beror inte på dig. Du kan inte ha orsakat något så fel som gjort att en persons känslor bara svalnat. Vissa säger kärlek övervinner allt och det enda som kan krossa det är ens egen person, om ens egen person är svag så kan inte ens kärlek övervinna problemen.

Låten "Tonight" är så alla små prinsessor vill ha det, och gud så många par hade varat om det hade varit så! Sanning är att du inte kan hålla kvar ena partner om denne sagt ett ord om att vilja separeras. Det kommer alltid finnas svävande och alltid spöka förhållandet, till sist kommer det komma upp på ytan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar