20 juli 2011

Thank God its the middle of the week!

Tjena brudar!

åh vad skönt att det är onsdag idag, vilket innebär att om några dagar är det helg! Fast jag ska kanske inte upp och hoppa av glädje liksom, ska ju jobba på söndag....

Men vet ni? På måndag är det löning och på fredag åker jag med killarna till Fridas sommarstuga , för att förhoppningsvis möta upp resten av klassen! Woop woop road trip!

Det där med saknad, det är lustigt, hur kan man komma personer så nära, på så kort tid? Efter knappast ett halvår har vi; hoppat och skrikit av glädje, lunchat, upplevt konstiga händelser, lagat mat tillsammans rest utomlands tillsammans, festat tills vi spytt, festat tills alla gått hem ja massor, listan fortsätter!!! Samtidigt har vi pluggat ihjäl oss för att klara dem svåra tentorna.....vi har kommit varandra så nära att man känner en stor saknad nu när alla åkt hem för sommaren. Skönt att se alla igen nästa helg!

Förra helgen var det massa fest på G, hade lite jobbar kompisar över för lite bonding och förfest. Sedan drog vi ut till båten, där en random person tar upp oss för att bilda ett dansande led, PINSAMT! dog lite där men tänkte äsch nångång måste man skämma ut sig!  Lördagen festades fram till kl 5 på morgon var i min säng kl 5:30!!!! lite galet att festa med Lisa fisa, vi har alltid så mycket att festa loss på och tiden bara tickade och tickade iväg tills det var ljust ute....så denna helg är det rätt skönt att kunna chilla. Får nog invadera syrran min och hennes pool!

au revoir party people!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar