8 juli 2011

K som i kärlek

"Do you feel this? It's my heart...and it's broken" -great expactations

Vad är kärlek? Det känns som solsken en sommardag, så färskt och det lyser igenom allt! 

Vad är skönhet? Alla små konturer på bladen, mönstret på spetsklänningen, det fina nyvaknade leendet med så förvirrade ögon, dem så svarta svarta oliv formade ögonen, tårar nedför en kind, lockarna som faller på ryggen?

Vad är sanning? Att man vrider på sanningen, och att den som tar emot bestämmer att vrida på det så att det låter bättre inuti..

Visst gör det ont när hjärtat nyss brutits itu, det känns fruktansvärt som om du inte kan andas men samtidigt kvävts av för mycket luft.. det känns skönt att få känna så, du vaknar upp mer levande när något så smärtsam skurit rakt igenom dig.....du blir påmind att du faktiskt lever och kan känna känslor. 

Ödet har en tendens att få till saker att hända vid rätt tidpunkt, att när du mest behöver känna dig levande får du chansen. Smärta gör ont men det är lika effektiv som en kall dusch. Och har man inte låtit smärtat ha sin gång utan tvingat den läckas av en distraherande faktor så har man kanske missar om något, vem vet?

Tiden läcker alla sår sägs det, det är sanning....tiden gör en visare, det är sanning, det är tiden som är en konstant faktor som alltid kommer att gå förbi, som alltid går och går...vad du än gör kan du inte undvika den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar