19 november 2011

Matlagning

Jag är hemma nu och samtidigt som jag lagar mat kommer jag på ett gulligt minne. Det var så här att jag hade precis kommit hem från klubben Sliver i Karlskrona då en kille som tydligen även bor i mitt hus säger "oj hej! Dig har jag ju inte sett, bor du på Krebo? Hur kommer det sig att vi inte hamnat på samma förfest nångång" Jag hade ju aldrig sett honom heller...

Vi snackade hela vägen till vår korridor och just när han går upp för trapporna skriker han "men jag får ditt nr"? Så jag tänkte what the heck och skrek ut det. Nån minut senare när jag håller på att lägga mig smsar han mig du vill du komma upp och käka nattamat? Oj tänkte jag, skitkul! Jag hade aldrig blivit erbjuden hemmalagad nattamat hmm....för det första jag brukar inte käka nattamat men jag kunde ju alltid göra honom sällskap.

Och där var vi hemma hos honom han stekte några kycklingfileer och underhöll mig med lite allmän prat och vi käkade. Det visade sig också att han spelade piano och där bland fyllan och maten satt han och koncentrerade sig extremt mycket för att pricka rätt noter...Sjysst kille faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar